Home > Carnaval in Oss en vlaai voor verjarend VVV Venlo!
NIEUWSPODCAST
Carnaval in Oss en vlaai voor verjarend VVV Venlo!
22 februari 2023

De nieuwste aflevering van Klein Maar Dapper, de podcast met het wekelijkse nieuws over TOP Oss is nu te beluisteren! Abonneer je via Apple Podcasts of Spotify en hoor nieuwe afleveringen zodra ze beschikbaar zijn!

Een paar uurtjes later dan normaal, maar woensdag betekent nog altijd een nieuwe aflevering van Klein Maar Dapper! In deze aflevering blikken we terug op hoe de Osse equipe ons aan een feestelijk carnaval hielp, spreken we Klaas Wels en Thijs van Leeuwen na afloop van de wedstrijd en blikken we vooruit op de uitwedstrijd tegen VVV Venlo. Dat laatste doen we met Luuk van Esseveldt, de clubwatcher van TOP Oss voor het Brabants Dagblad die juist opgroeide als supporter van de Limburgers. Vrijdagavond zit hij voor het eerst in De Koel als verslaggever. Gaat het lukken de supporter in hem te temperen..?

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...