Home > Cambuur uiteindelijk maatje te groot voor TOP Oss!
NIEUWS

Cambuur uiteindelijk maatje te groot voor TOP Oss!

17 februari 2021

Aan het einde van een zeer onderhoudende wedstrijd in Leeuwarden stond er een 3-0 stand op het scorebord van de gastheren. Toch was het niet vreemd dat ook TOP Oss de complimenten volop kreeg.

 

Frustratie bij Olivier Rommens, na een gemiste kans.

Foto’s: Bert van Berkum

Geweldige eerste helft!

Alles wat voetbal leuk maakt zat in de eerste helft. TOP knalde er van meet af aan vol op en speelde een uitermate sterke partij in een continu vermakelijk duel met vele kansen. De meeste en de grootste waren voor TOP Oss! Cambuur liet ook bij vlagen haar klasse zien maar was toch wel net de mindere voor de rust. Tot ontsteltenis van Lion Kaak kreeg hij in een duel om de bal waarin hij iets eerder leek te komen een strafschop tegen. Mühren verzilverde de buitenkans, 1-0.

 

Lastiger

Als je zo speelt en je staat toch achter bij rust weet je dat het tegen onmiskenbaar de beste ploeg uit de competitie lastig wordt. Dat was ook zo. Cambuur was in de gehele tweede helft de bovenliggende partij. Het niveau zakte wel weg aan beide kanten waardoor we relatief eenvoudig overeind bleven. De aanvallende vuist ontbrak. Enkele wissels maakten geen einde aan die relatieve aanvallende onmacht. In de 80e minuut haalde Cambuur middels Korte de trekker over 2-0. Het duel was gespeeld en de spelers waren redelijk aan het einde van hun latijn. In het slotsignaal na 4 minuten blessuretijd maakte Mühren zijn tweede treffer nog. Een treffer voor de statistieken.

 

Komende zaterdag thuis tegen nummer 3 Almere om 14 uur!

 

Tot ontsteltenis van Lion Kaak kreeg hij een strafschop tegen.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?