Home > Business Club > Mogelijkheden

MOGELIJKHEDEN

We bieden bedrijven een breed scala aan mogelijkheden, maar het gaat vooral om de wens van de ondernemer. Dat kan een actief zakelijk netwerk of naamsbekendheid voor het bedrijf zijn, maar we kunnen ook gezamenlijke maatschappelijke initiatieven of activatiecampagnes opzetten. Ons uitgangspunt is altijd: service op maat.

 

Meer informatie
Wil je meer weten over de mogelijkheden en prijzen?
Bel of mail dan met Ronnie Buitenkamp 0412-690566 of commercie@toposs.nl

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons via LinkedIn.

 

Exposure

Er zijn talloze mogelijkheden om je bedrijf een podium te geven. Hieronder een overzicht van de verschillende opties die we bieden. Heb je een bijzondere wens of verzoek? We gaan graag met je in gesprek.

Kledingsponsoring

Voor uw uitingen zijn er diverse mogelijkheden op de kleding van onze selectie. Hierbij kunt u denken aan reclame op: wedstrijdtenue, trainingskleding ect. De mogelijkheden en plaatsen bespreken we graag persoonlijk met u.

LED-boarding

Voor, tijdens en na de thuiswedstrijden draait er LED-boarding direct langs het veld. Te zien op televisie (livewedstrijden op ESPN en de samenvattingen op Veronica) en de digitale uiting komt voorbij aan de ogen van alle toeschouwers.

Reclameborden

Iedereen kent de traditionele statische boarding. Afhankelijk van je wensen en de beschikbare ruimte bepalen we samen een geschikte plek.

Wedstrijdsponsorschap

Als wedstrijdsponsor staat je bedrijf nadrukkelijk in de schijnwerpers. Voor, tijdens en na jóuw duel ben je vrij om te doen en laten wat je wilt. Daarnaast verschijnt je bedrijfslogo op een boel plekken en geniet je met een gezelschap van een avond uit.

Events, bedrijfsborrels, feesten & meetings

De CSE Lounge en onze twee vergaderzalen worden ook verhuurd op dagen dat er niet gevoetbald wordt. Je kunt deze ruimtes reserveren via onze commerciële afdeling of direct een email sturen naar commercie@toposs.nl

CSE Lounge
Wil je een feest vieren, een zakelijke bijeenkomst of congres organiseren? Dan is de CSE Lounge hiervoor uitermate geschikt. We toveren de business club om voor elk evenement. Eén ding blijft hetzelfde: het unieke uitzicht over het Frans Heesen Stadion.

Tarieven:
Dagdeel vanaf €400,-
Dag vanaf €750,-

Vergaderzalen
In één van de twee zalen of de CSE Lounge kun je vergaderen in een inspirerende omgeving. Tussen het kantoor en het spelershome, op steenworp afstand van het veld. Hier is alles aanwezig voor een goede bijeenkomst. Vergaderen kan per dag deel met alle benodigde faciliteiten om te zorgen voor een geslaagde meeting.

Tarieven:
4-uurs arrangement: vanaf €22,50 p.p. *
8-uurs arrangement: vanaf €52,50 p.p. *

* Vergaderarrangementen zijn exclusief toeslag voor de zaalhuur. Voor uitgebreide inhoud van de arrangementen neem contact op.
Meer informatie en reserveringen: commercie@toposs.nl of 0412-690566.

Lidmaatschap Business Club

Zo’n 300 ondernemers, zakelijke beslissers en hun gasten sluiten de week af in de CSE Lounge of in één van de negen skyboxen. Met een diner, een mooie pot Eerste divisie-voetbal, een biertje en regelmatig live entertainment. Het is een hecht zakelijk netwerk waar het draait om ‘business meets pleasure’. In het kort: TOP thuis, avond uit.

Activiteiten
Naast de 19 thuiswedstijden kunnen Business Club-leden deelnemen aan diverse activiteiten. Ook hier wordt het nuttige vaak met het aangename gecombineerd. In concept ziet het programma er als volgt uit:

Diverse infotainmentsessies
Ladies Night
Nieuwjaars proeverij 
Businessclub kidsdag 
Algemene Ledevergadering 

Business Club bestuur

Voorzitter

John van Summeren (AGO Groep Installatiebedrijven)

Secretaris

Bertine Ruijs (Liebrand Ruijs Advocaten)

Penningmeester

Robert de Bekker (Konings Maters)

Bestuurslid

Paul Peters (Becos)
John Pellekaan (BVO TOP Oss)