Home > Business Club > Mogelijkheden

Mogelijkheden

We bieden bedrijven een breed scala aan mogelijkheden, maar het gaat vooral om de wens van de ondernemer. Dat kan een actief zakelijk netwerk of naamsbekendheid voor het bedrijf zijn, maar we kunnen ook gezamenlijke maatschappelijke initiatieven of activatiecampagnes opzetten. Ons uitgangspunt is altijd: service op maat.

 

Meer informatie
Wil je meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Bel of mail met Floris van Grinsven via 0412-690566 of commercie@toposs.nl.
Je kunt hier ook de sponsorbrochure bekijken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons via LinkedIn.

 

Exposure

Er zijn talloze mogelijkheden om je bedrijf een podium te geven. Hieronder een overzicht van de verschillende opties die we bieden. Heb je een bijzondere wens of verzoek? We gaan graag met je in gesprek.

Kledingsponsoring

Op het wedstrijdshirt en -broekje is ruimte voor sponsoruitingen.

LED-boarding

Voor, tijdens en na de thuiswedstrijden draait er LED-boarding direct langs het veld. Te zien op televisie – livewedstrijden op FOX Sports en de samenvattingen op Veronica – en de digitale uiting komt voorbij aan de ogen van alle toeschouwers.

Reclameborden

Iedereen kent de traditionele statische boarding. Afhankelijk van je wensen en de beschikbare ruimte bepalen we samen een geschikte plek.

Wedstrijdsponsorschap

Als wedstrijdsponsor staat je bedrijf nadrukkelijk in de schijnwerpers. Voor, tijdens en na jóuw duel ben je vrij om te doen en laten wat je wilt. Daarnaast verschijnt je bedrijfslogo op een boel plekken en geniet je met een gezelschap van een avond uit.

Feesten & vergaderingen

De CSE Lounge en onze twee spreekkamers worden ook verhuurd op dagen dat er niet gevoetbald wordt. Je kunt deze ruimtes reserveren bij Fletcher Hotel-Restaurant Oss.

CSE Lounge
Wil je een feest vieren, een zakelijke bijeenkomst of congres organiseren? Dan is de CSE Lounge uitermate geschikt. We toveren de business club om voor elk evenement. Eén ding blijft hetzelfde: het unieke uitzicht over het Frans Heesen Stadion.

Tarieven:
Dagdeel €400,-
Dag €750,-

Spreekkamers
In één van de twee spreekkamers kun je vergaderen in een inspirerende omgeving. Tussen kantoor en het spelershome, op steenworp afstand van het veld. Hier is alles aanwezig voor een goede bijeenkomst. Van flip-over tot presentatiescherm en Fletcher Hotel-Restaurant Oss zorgt voor de koffie en eventueel een lunch.

Tarieven:
4-uurs arrangement: vanaf €19,95 p.p.
8-uurs arrangement: vanaf €49,50 p.p.
12-uurs arrangement: vanaf €77,50 p.p.
24-uurs arrangement: vanaf €177,50 p.p.
32-uurs arrangement: vanaf €207,50 p.p.

Meer informatie en reserveringen: banquetsales@fletcherhoteloss.nl of 0412-870040. Check ook www.fletcherhoteloss.nl/nl/vergaderlocatie.

Lidmaatschap Business Club

Zo’n 300 ondernemers, zakelijke beslissers en hun gasten sluiten de week af in de CSE Lounge of in één van de negen skyboxen. Met een diner, een mooie pot Eerste divisie-voetbal, een biertje en zo nu en dan live entertainment. Het is een hecht zakelijk netwerk waar het draait om ‘business meets pleasure’. In het kort: TOP thuis, avond uit.

Activiteiten
Naast de 19 thuiswedstijden kunnen Business Club-leden deelnemen aan diverse activiteiten. Ook hier wordt het nuttige vaak met het aangename gecombineerd. In concept ziet het programma er als volgt uit:

Medio september – eten op de middenstip
Medio november – spelers koken voor sponsors
Medio januari – Nieuwjaarsproeverij
Medio maart – n.n.b.
Medio juni – kidsdag

Tussentijdens organiseren TOP Oss en p.a. Producties verschillende infotainmentsessies. Het zijn interessante themabijeenkomsten die vaak gecombineerd worden met een lunch.

Business Club bestuur

Voorzitter

Paul Peters (Becoss)

Secretaris

Rob Nelissen (Circa Twee)

Penningmeester

Robert de Bekker (Konings & Meeuwissen)

Bestuurslid

Bertine Ruijs (Liebrand Ruijs Advocaten) en Peter Bijvelds (TOP Oss)

Skyboxen

Ontvang zakelijke relaties, collega’s of vrienden in je eigen skybox. Een exclusieve plek met prachtig uitzicht over het veld. Op de tribune voor de box hebben we tien luxe seats gereserveerd.

Huurders kunnen 24/7 gebruik maken van de ruimte. Bedrijfspresentaties, vergaderingen, borrels en zelfs privéfeestjes kunnen hier georganiseerd worden.

 

Per dag(deel) of per wedstrijd
Het is ook mogelijk om een skybox voor vergaderingen of voor één thuiswedstrijd te huren. Mail naar Commercie voor de opties en reserveringen.