Home > Bryan Smeets verkast naar Sparta Rotterdam
NIEUWS

Bryan Smeets verkast naar Sparta Rotterdam

13 juni 2019

Smaakmaker Bryan Smeets speelt komend seizoen in de Eredivisie. Promovendus Sparta Rotterdam neemt de 26-jarige middenvelder na een uitstekend jaar over. De middenvelder tekent bij de Kasteelheren een contract voor twee seizoenen.

Smeets speelde 37 competitiewedstrijden in het rood-wit van TOP Oss en scoorde daarin twaalf keer. Daarnaast bereidde hij acht treffers voor.

Bryan, je bent een held. Bedankt!

Opgebloeid in Oss
De Maastrichtenaar kwam vorige zomer over na een mislukt avontuur bij SC Cambuur om het plezier te hervinden en zichzelf in de kijker te spelen. “Dat is inderdaad hoe ik het voor ogen had”, reageert Smeets zelf. “Ik heb veel warmte en waardering gevoeld en ik had een klik met écht iedereen. Daardoor ben ik opgebloeid. Ik kijk terug op een geweldig jaar, waarin we een fantastische prestatie hebben geleverd.”

Sparta meldde zich in de winterstop ook al voor Smeets, maar toen kwam het niet van een overstap. “Even daarna kwamen ze weer. Ze lieten me weten dat ze me sowieso wilden hebben; promotie of niet. Dat ik nu op het hoogste niveau ga spelen, maakt het extra mooi.”

Dankbaar
Ook directeur Peter Bijvelds weet zich de gesprekken van vorig jaar maar al te goed te herinneren. “Bryan wilde via ons de stap omhoog maken en wij wilden mét hem de Play-Offs halen. Beide doelen zijn gerealiseerd en daar ben ik hem persoonlijk dankbaar voor.”

Op onze Facebook-pagina vind je een mooie boodschap van Bryan aan de fans van TOP Oss.  

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Alleen online verkoop; NAC Breda thuis

Volgende week zaterdag komt NAC Breda op bezoek in het Osse kuipje. De aftrap van deze wedstrijd zal om 20:00 uur zijn. LET OP! De tickets zijn alleen online verkrijgbaar en NIET aan de...