Home > Bryan Smeets is toch genomineerd als Speler van het Jaar
NIEUWS

Bryan Smeets is toch genomineerd als Speler van het Jaar

2 mei 2019

Normaalgesproken dingen alleen de vier beste spelers van elke periode mee om de titel Speler van het Jaar. Dit seizoen zijn er vijf kanshebbers. Bryan Smeets heeft, op basis van de stemmen van de trainers en aanvoerders uit de Keuken Kampioen Divisie, een wildcard gekregen. Ook hij maakt kans op deze eervolle prijs!

Smeets strijdt samen met de winnaars van de periodeprijzen. Dat zijn: Istvan Bakx (1e periode), Lars Veldwijk (2e periode), Aitor Cantalapiedra (3e periode) en Terell Ondaan (4e periode).

Stem op Smeets en win een gesigneerd shirt!
Zorg ervoor dat Smeets er met titel vandoor gaat. Stem op onze nummer vijf. Dat kan tot en met zondag 5 mei 18:00 uur. Klik hier!

Doe je dat? Dan maak jij kans op een gesigneerd shirt van Smeets! Hoe? Deel jouw stem via Twitter of Instagram met #BryanisdeBeste of stuur de bevestigingsmail van de Keuken Kampioen Divisie door naar bart.van.grinsven@toposs.nl.

Smeets maakt een uitstekend seizoen door. Hij heeft al elf keer gescoord en acht goals voorbereid.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

“Ik heb gekkere dingen gezien”

Om met de woorden van Klaas Wels te spreken: het wordt geen sinecure vanavond, maar een hels karwei om de 0-2 achterstand uit de heenwedstrijd weg te poetsen. Maar ... de droom is nog...