Home > Bryan Smeets is toch genomineerd als Speler van het Jaar
NIEUWS

Bryan Smeets is toch genomineerd als Speler van het Jaar

2 mei 2019

Normaalgesproken dingen alleen de vier beste spelers van elke periode mee om de titel Speler van het Jaar. Dit seizoen zijn er vijf kanshebbers. Bryan Smeets heeft, op basis van de stemmen van de trainers en aanvoerders uit de Keuken Kampioen Divisie, een wildcard gekregen. Ook hij maakt kans op deze eervolle prijs!

Smeets strijdt samen met de winnaars van de periodeprijzen. Dat zijn: Istvan Bakx (1e periode), Lars Veldwijk (2e periode), Aitor Cantalapiedra (3e periode) en Terell Ondaan (4e periode).

Stem op Smeets en win een gesigneerd shirt!
Zorg ervoor dat Smeets er met titel vandoor gaat. Stem op onze nummer vijf. Dat kan tot en met zondag 5 mei 18:00 uur. Klik hier!

Doe je dat? Dan maak jij kans op een gesigneerd shirt van Smeets! Hoe? Deel jouw stem via Twitter of Instagram met #BryanisdeBeste of stuur de bevestigingsmail van de Keuken Kampioen Divisie door naar bart.van.grinsven@toposs.nl.

Smeets maakt een uitstekend seizoen door. Hij heeft al elf keer gescoord en acht goals voorbereid.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing: Jong PSV – TOP Oss

Voor komende vrijdag staat er wederom een erg belangrijke wedstrijd op het programma voor TOP Oss, dit keer tegen de beloften van PSV. Jong PSV presteert, net als het eerste elftal,...

Informatie kaartverkoop JONG PSV uit

Op vrijdag 21 februari, 20:00u trappen we af op de Herdgang in Eindhoven tegen Jong PSV. Reis jij Klaas Wels en z'n mannen achterna? De wedstrijd is te bezoeken middels eigen (vrij)...