Home > De voorhoede van TOP Oss versterkt zich met Bradly van Hoeven
NIEUWSTOP Oss TV
De voorhoede van TOP Oss versterkt zich met Bradly van Hoeven
12 januari 2023
TOP Oss versterkt zich per direct met Bradly van Hoeven. De Ossenaren hebben voor het komende half jaar een huurovereenkomst gesloten met Almere City over de 22-jarige linksbuiten. Van Hoeven: “We moeten er gewoon vol voor gaan zo hoog mogelijk eindigen.”

Bradly van Hoeven doorliep de jeugdopleiding van Sparta, dat hem in seizoen 20/21 verhuurde aan Go Ahead Eagles. Voor de club uit Deventer zou hij uiteindelijk 33 competitieduels in de eerste divisie uitvechten, waarmee hij een aanzienlijk deel in hun promotie naar de eredivisie had. In de zomer van 2021 maakte hij de overstap naar Almere City, waarvoor hij 34 keer in competitieverband acteerde.

Technisch directeur Klaas Wels geeft aan verheugd te zijn over zijn komst naar het ‘Osse Kuipje’. “Bradly is van nature een speler die de hele linkerflank kan bestrijken, maar wij zien hem het best tot zijn recht komen in de voorhoede, als vleugelaanvaller”, aldus Wels. “Ik ben blij dat wij nu in de gelegenheid zijn om hem voor minimaal een half jaar aan ons te binden. We wensen hem veel succes in Oss en hopen dat hij ons extra offensieve stootkracht zal leveren.”

De aanvaller hoopt TOP snel weer in de middenmoot aan te kunnen doen sluiten. “Als je naar de ranglijst kijkt, zie je dat er maar zeven punten tussen ons en de plek na nummer 8 zit. Alles kan. We moeten er gewoon vol voor gaan zo hoog mogelijk eindigen”, laat Van Hoeven weten. “Ik heb er heel veel zin in en hoop daar een bijdrage in te mogen hebben, door heel veel te voetballen, aanvallende impulsen te brengen en het team te helpen met goals, assists en overwinningen.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Heb jij altijd al gedroomd van een baan binnen het betaald voetbal? TOP Oss zoekt verschillende mensen om het team te versterken. Van horecamedewerker tot marketing/communicatie, op...