Home > Bezoek de derby in Den Bosch!
NIEUWS

Bezoek de derby in Den Bosch!

21 september 2019

De derby komt eraan! Op vrijdag 4 oktober gaan we op bezoek bij FC Den Bosch. Gaan we met een mooie groep Ossenaren naar De Vliert?

Bemachtig een stoeltje in de bus!

TOP Oss organiseert een busreis naar de buurman. Leden van supportersvereniging De Trouwe Oss betalen € 20,00 en niet-leden € 25,00. De inschrijving sluit op woensdag 2 oktober om 12.00 uur.

Aanmelden kan snel en eenvoudig online >>

Uitreispas verplicht
Supporters die meegaan, dienen in bezit te zijn van een uitreispas. Heb je de pas niet? Dan kun je helaas niet mee.

Instapprocedure
Op de 4e is er een aangepaste instapprocedure. Supporters worden om 18.15 uur bij de poorten tussen de B- en C-tribune verwacht. Aansluitend vindt de visitatie plaats en om 19.00 uur zullen de bussen vertrekken.

Spandoeken
Standaard spandoeken van 1,5 x 1,5 meter kunnen mee. Overige sfeerartikelen in overleg. Deze dienen voor 3 oktober aangemeld te worden bij TOP Oss.

KOM OP TOP!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Competitieprogramma TOP Oss

Het nieuwe competitieprogramma is bekend! Wij hebben er heel veel zin in en we hopen jullie ook. Voor alle wedstrijden geldt vooralsnog dat er helaas geen uitpubliek aanwezig mag zijn....

Nieuwe keeperstrainer bij TOP Oss!

Er is een nieuwe keeperstrainer binnengehaald in Oss: Ronnie Buitenkamp. Hij speelde zelf bij OJC Rosmalen maar heeft wegens blessures zijn eigen carrière als keeper helaas stop...