Home > Bewakingsdienst van Mook is wedstrijdsponsor van TOP Oss – NAC Breda
BUSINESS
Bewakingsdienst van Mook is wedstrijdsponsor van TOP Oss – NAC Breda
27 september 2019

Trotse wedstrijdsponsor van TOP Oss – NAC Breda is Bewakingsdienst van Mook. Wij wensen Ramon en zijn gasten veel plezier!

Compagnon op het gebied van veiligheid

Bewakingsdienst van Mook is een toonaangevend regionaal beveiligingsbedrijf in de regio Oss en Den Bosch. Vanuit de passie voor veiligheid zijn ze uitgegroeid tot een krachtig familiebedrijf op het gebied van beveiliging.

Deze regionale betrokkenheid maakt dat we situaties en omgevingen creëren waarin mensen veilig kunnen wonen, werken en leven: dát is waar we ons dagelijks voor inzetten. Dat doen we op bedrijventerreinen, op bouwplaatsen en tijdens evenementen, maar ook gewoon bij u thuis.

Verantwoordelijkheidsgevoel
We kennen onze regio van binnen en buiten en zijn er sterk mee verbonden. Daardoor voelen we ons ook verantwoordelijk voor uw leefbaarheid in ons werkgebied. We houden ons rayon daarom bewust klein, waardoor we razendsnel op onveilige situaties of specifieke wensen kunnen inspelen.

Door deze lokale betrokkenheid bieden we een persoonlijke dienstverlening die maakt dat wij onze opdrachtgevers ook allemaal persoonlijk kennen.

Info: www.bewakingsdienstvanmook.nl

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?