Home > Bestel je ticket voor TOP Oss – FC Den Bosch
NIEUWS
Bestel je ticket voor TOP Oss – FC Den Bosch
18 oktober 2018

Op vrijdag 19 oktober spelen we dé derby. FC Den Bosch komt dan in Oss op bezoek. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Voorverkoop
Supporters kunnen één ticket per persoon bemachtigen. Dat kan door te mailen naar tickets@toposs.nl. Bij de aanvraag hoort een kopie van je legitimatiebewijs, je NAW-gegevens en geef aan op welke tribune je wilt zitten.

Vervolgens krijg je (bij akkoord) bericht om de kaart op te halen bij de stadionbalie. De voorverkoop loopt tot donderdag 18 oktober 15.00 uur.

Kassa
Op de wedstrijddag is de kassa bij de balie van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Op vertoon van je legitimatie kun je hier één kaart kopen.

In de avond kun je bij de kassa aan de Nelson Mandelaboulevard vanaf 18.00 uur je ticket kopen. Onder dezelfde voorwaarden: één per persoon en alleen op vertoon van je ID.

Prijzen
Hier vind je een overzicht van de tribunes en de ticketprijzen.

Pre- en afterparty
Supportershome Dikke Piet organiseert samen met De Trouwe Oss en TOP Oss een pre- en afterparty. Van 16.30 tot 19.30 uur en van 22.00 tot 23.30 uur is het feest in de tent! Meer informatie volgt.

Vorig seizoen was het een voetbalfeest in het Frans Heesen Stadion. Daar gaan we nu weer voor!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Liefhebber van de derby

Patrick N’Koyi heeft de schaduw van de paal in het Telstar-stadion nog op zijn netvlies. Net als een duikende Etiënne Vaessen die ternauwernood zijn kopbal voor de doellijn keert. Met...

TOP Oss is klaar voor de derby!

TOP Oss - FC Den Bosch staat voor de deur. Een treffen tussen de nummers zes en vijf uit de Keuken Kampioen Divisie. Tussen rood en blauw. Een derby die garant staat voor gezonde...

Hoofdsponsors

Partners

energievergelijker
inboedelverzekering vergelijken

Divisiepartners