Home > Becoss is wedstrijdsponsor van TOP Oss – Excelsior
NIEUWS
Becoss is wedstrijdsponsor van TOP Oss – Excelsior
12 december 2019

Becoss is trotse wedstrijdsponsor van TOP Oss – Excelsior. Wij wensen hen een fijne wedstrijd en een leuke avond!

Uitzendbureaus zijn er een heleboel. Wat maakt Becoss uit Heesch dan anders dan al die anderen? “We zijn veel meer dan een bemiddelaar voor onze opdrachtgevers”, stelt eigenaar Paul Peters. “Noem ons maar een HR-sparringpartner.”

Een CV van een kandidaat is belangrijk, maar niet leidend. Het is minstens zo belangrijk om de wens van onze opdrachtgevers goed te begrijpen. Een functietitel alleen is voor ons dan ook niet voldoende. Om duurzame matches te kunnen maken, heb je simpelweg meer informatie nodig. In ons werk draait alles om het leggen van duurzame verbindingen tussen onze opdrachtgevers en kandidaten. Zo komen we altijd uit bij het juiste personeel voor onze opdrachtgevers. Naast het leveren van personeel, voor het opvangen van pieken in de werkdruk of het werven van nieuwe vaste medewerkers, spart Becoss ook met de opdrachtgevers mee op het gebied van HR. Wij denken met de klant mee vooruit om goed personeel ook tevreden te houden en interessant te zijn voor nieuwe personeelsleden.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing MVV – TOP Oss

Zes dagen na het gelijkspel tegen SC Cambuur staat de volgende wedstrijd op de planning. Vol zelfvertrouwen reist de ploeg van Klaas Wels vrijdag af naar Maastricht voor het duel met...