Home > Bas Huiskes neemt Suzuki Boekelder over
BUSINESS
Bas Huiskes neemt Suzuki Boekelder over
4 september 2019

Hij zal voor eeuwig Suzuki-ambassadeur blijven, maar zijn werkzame carrière zit erop: John Boekelder (68) heeft per 1 september zijn onderneming overgedragen aan Bas Huiskes. Huiskes, al 10 jaar succesvol KIA- en Mitsubishidealer, voegt met de overname een mooi nieuw merk toe aan zijn mobiliteitsambities.

 “Er is een tijd van komen en van gaan”, vertelt John, die al bijna 50 jaar actief is in de branche. “Mijn vrouw Jeanne en ik hebben een heel mooi automotiveplein opgebouwd, maar nu is het mooi geweest. Ik ken Bas goed en respecteer hem zeer als ondernemer. Eigenlijk zijn we een beetje hetzelfde: we doen alles voor onze klant, maar ook voor ons personeel. Zonder sterk team begin je niets. Bas begrijpt dat als geen ander.”

We wensen Bas en zijn team veel succes!

Modern automerk
Het bedrijf blijft gevestigd aan Singel 40-45 en ook alle personeelsleden behouden hun baan. Bas: “Het zijn stuk voor stuk mensen met veel ervaring. Suzuki is een sterk, modern automerk dat een heel mooie aanvulling is op mijn andere merken, Mitsubishi en KIA. Die combinatie geeft me veel vertrouwen in de toekomst.”

Veelzijdig partner
Voor klanten verandert er weinig. Zo blijft het bedrijf gespecialiseerd in verkoop en onderhoud van bedrijfswagens (alle merken), plus alle mogelijke lease-oplossingen. Bas: “Je kunt je uitstekend onderscheiden door jezelf te blijven. Dankzij deze uitbreiding zijn we voor onze klanten een nóg veelzijdigere mobiliteitspartner.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...