Home > Autobedrijf Huiskes draagt het stokje over
BUSINESS

Autobedrijf Huiskes draagt het stokje over

30 juli 2019

Vijf seizoenen lang reden spelers, trainers en personeel van TOP Oss van hot naar her in een Kia van Autobedrijf Huiskes. Zij waren sinds 2014 trotse mobiliteitspartner van de club, maar aan die samenwerking komt nu een eind. Huiskes blijft wel als lid van de business club aan de rood-witten verbonden.

 “Ik kijk terug op een leuke en succesvolle periode. Sportief en zakelijk”, laat Bas Huiskes weten. “TOP heeft de laatste jaren mooie resultaten geboekt en is gegroeid in populariteit. Ook het onderkomen is sinds de verbouwing vele malen beter. De club is de laatste vijf jaar dus met sprongen vooruit gegaan in professionaliteit en daar hebben we een bijdrage aan geleverd.”

Binding en bekendheid
Huiskes vertelt dat de tijd als leverancier van de vierwielers ook zijn bedrijf veel heeft gebracht. Veel bekendheid in de stad én plezier onder het personeel. “Onze medewerkers waren altijd enthousiast om de spelers in de zaak te ontvangen. Zij hebben de jongens altijd zo goed mogelijk geholpen. Even halen of brengen? Geen probleem. Dat hebben we altijd graag gedaan en hopelijk kunnen we dat in de toekomst ook weer eens doen.”

De opvolger van Huiskes?
Dat maken we binnenkort bekend …

Voor nu: bedankt voor alles Bas, Koen, Bob, Eric, Sandra, Esther, Stephanie, Tom, Marco, Antwan, Henry, Klaus, Marco, Rick, Peter, Riny, Justin en Eric!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Samenvatting TOP Oss – Jong Ajax

TOP Oss weet inmiddels dondersgoed hoe een seizoen gestart moet worden: met winst. Voor het derde jaar op rij is de eerste wedstrijd omgezet in een driepunter. Jong Ajax werd met 2-1...

TOP Oss heeft beet: Cas Peters komt

Peter Bijvelds is nog niet klaar met toveren: aanvaller Cas Peters komt de gelederen van TOP Oss versterken. De 26-jarige spits maakt de overstap van FC Volendam en tekent voor twee...