Home > Auto Huiskes wedstrijdsponsor TOP Oss – De Graafschap
BUSINESSNIEUWSTOPIC
Auto Huiskes wedstrijdsponsor TOP Oss – De Graafschap
29 november 2023

Auto Huiskes, al 15 jaar uw mobiliteitspartner in Oss, Bernheze en de Maashorst.

Auto Huiskes is uw mobiliteitspartner voor de regio Oss, Maashorst en Bernheze. Met twee garages, twee showrooms en de optie tot verhuur hebben zij op elke mobiliteitsvraag een passend antwoord. Dit jaar is er een lustrum: 15 jaar Huiskes in Oss.

Verkoop
In Oss is Auto Huiskes dealer van de merken Kia, Mitsubishi en Suzuki. Maar ook jong gebruikte occasions hebben zij aan de parallelweg 5 in de showroom staan. In Schaijk voeren ze onder de vlag van Carprof een garage voor alle merken. Jonge occasions, bedrijfswagens en campers vullen in Schaijk de showroom. Vaak zijn deze occasions voertuigen van klanten die hun auto inruilen voor een nieuwe Kia, Mitsubishi of Suzuki. Daardoor kennen ze zowel de vorige eigenaar als de voorgeschiedenis van het voertuig. U kunt bij Auto Huiskes dus met en gerust hart verliefd worden op één van de occasions. Want zij vertellen je altijd het complete verhaal, inclusief de historie. Je weet precies wat je koopt.

Veilige kilometers
Maar bij Auto Huiskes doen ze meer dan alleen in- en verkoop, ze nemen ook de verantwoordelijkheid voor het onderhoud. De werkplaats staat vol met vakmensen en moderne apparatuur. Daardoor hebben ze de kennis en kunde in huis om alle voertuigen up to date en vooral veilig de weg op te laten gaan. Belangrijk, want zorgvuldig en tijdig onderhoud zorgt voor langer plezier van het voertuig.

Vele banden maken licht werk
Naast onderhoud en verkoop kun je bij Auto Huiskes terecht voor verhuur. De blauwe bussen van Autohopper horen bij hun vloot. Ze hebben voertuigen in verschillende formaten, handig bij een verhuizing. Maar had u er al eens aan gedacht dat je ook een auto of bus kan huren voor een vakantie met een grote uitrusting? Familieweekend, teamuitje of bijvoorbeeld voor een bedrijfsklus?

U leest het, Auto Huiskes is een divers bedrijf en actief op verschillende vlakken in de mobiliteitsbranche. Alle diensten hebben één gemene deler: hoe kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Aan de hand van uw wensen zoeken ze samen naar de beste optie voor uw mobiliteit. Dat is waar Auto Huiskes voor staat.

www.autohuiskes.nl

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...