Home > Auto Huiskes en Vidox Media: Een mooi voorbeeld van onderling zaken doen tussen businessclubleden van TOP Oss
BUSINESSNIEUWS
Auto Huiskes en Vidox Media: Een mooi voorbeeld van onderling zaken doen tussen businessclubleden van TOP Oss
12 maart 2021

OSS | De online markt explodeert en er is steeds meer vraag naar video content. Maar ook de autobranche staat niet stil. Kia lanceerde onlangs nog haar nieuwe 2021 XCeed model. En ook in deze tijden ontstaan er mooie samenwerkingen.

Bas Huiskes kent Damian van Essen via de businessclub van TOP Oss en wist dat Van Essen voor zijn bedrijf een ruimere, comfortabele en duurzame auto zocht en benaderde hem.

Huiskes: “Damian heeft oog voor detail en gevoel voor smaak. Mede hierom heeft hij voor de prachtige Kia XCeed Plug-in Hybrid gekozen.” Vidox Media als ‘rijdende showroom’ voor Auto Huiskes. Een mooie samenwerking tussen twee lokale partijen. Onderdeel van het partnership is dat Vidox Media videocontent voor Auto Huiskes gaat verzorgen. Voor beide partijen een win-winsituatie.

 

Comfort

Damian van Essen is naar eigen zeggen geen expert in auto’s en heeft er weinig mee, maar was direct enthousiast toen hij de XCeed Plug-in Hybrid testte. “Ik zocht ten eerste een betrouwbare auto met meer laadruimte voor apparatuur. Maar deze auto verraste me heel erg en heeft zoveel meer voordelen. Dan heb ik het over bijvoorbeeld de stoelverwarming en achteruitrijcamera, maar eigenlijk ook over het zit- en rijcomfort in het algemeen zoals automaat en CarPlay. Naast dat het enkele fiscale voordelen oplevert is het ook mooi dat het een duurzame hybride auto is. Lokaal heb ik veel te danken. En ik vind Bas een top vent! Daarom koop ik graag in Oss. Met dank aan Auto Huiskes rijd ik nu in een auto die voldoet aan alle eisen en waarmee ik op tijd van A naar B kom. Dat is voor mij het belangrijkste.”

Meer info over de samenwerking van beide bedrijven is te vinden op de website van Auto Huiskes

Damian van Essen van Vidox Media samen met Bas Huiskes en Koen Megens van Auto Huiskes, poserend voor de nieuwe Kia XCeed Plug-in Hybrid van Damian van Essen.

 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...