Home > Arthur Allemeersch eerste zomeraanwinst voor TOP Oss
NIEUWS
Arthur Allemeersch eerste zomeraanwinst voor TOP Oss
20 juni 2022

TOP Oss versterkt zich met Arthur Allemeersch. De twintigjarige centrumspits komt transfervrij over van OH Leuven. De talentvolle Belg stroomde vanuit de jeugd door naar de hoofdmacht van de club uit Leuven, waarvoor hij zesmaal in actie kwam.

Allemeersch over zijn overstap naar TOP Oss: “Ik denk dat het voor mij de perfecte stap is om mijzelf te ontwikkelen en ik kijk ernaar uit om het seizoen te beginnen”.

Onze nieuwe aanwinst over zijn kwaliteiten: “Ik ben een speler die kan zorgen voor heel veel diepgang, ik ben vrij snel en ik kan goed ruimtes bespelen om regelmatig een goaltje mee te pakken”.

Technisch directeur Klaas Wels over het aantrekken van Allemeersch: “Arthur is een jonge, beweeglijke speler die op verschillende posities in de voorhoede uit de voeten kan. Een voormalig Belgisch jeugdinternational die bij OH Leuven aan het hoogte niveau in België geroken heeft. Hopelijk kan hij met zijn doelgerichtheid, loopacties en balbehandeling van toegevoegde waarde zijn voor onze ploeg! Veel succes gewenst!”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?