Home > Amine Rehmi maakt overstap naar Rio Ave FC
NIEUWSTOPIC
Amine Rehmi maakt overstap naar Rio Ave FC
31 januari 2024

TOP Oss neemt afscheid van talentvolle buitenspeler Amine Rehmi, die de overstap maakt naar Rio Ave FC, een club op het hoogste niveau van Portugal. De 21-jarige Rehmi kwam afgelopen zomer over van Cambuur onder 21 en maakte zijn debuut in het betaalde voetbal bij TOP Oss.

Gedurende zijn tijd bij TOP Oss speelde Amine Rehmi 18 officiële wedstrijden, waarin hij zijn potentieel toonde. Zijn prestaties hebben de aandacht getrokken van Rio Ave FC, wat heeft geresulteerd in een transfersom voor TOP Oss. Amine maakt dit seizoen af op huurbasis bij RIO Ave FC waarbij de clubs tot een verplichte optie tot koop, aan het einde van het seizoen, zijn overeengekomen.

Technisch directeur Linton Posthumus over het vertrek van Rehmi: “Amine heeft zich gemanifesteerd als een speler met veel doorgroeimogelijkheden tijdens zijn periode bij TOP Oss. Zijn transfer naar Rio Ave FC is een stap naar een grotere competitie. Mogen duidelijk zijn dat deze stap sneller komt dan beide partijen hadden verwacht. Desondanks wens ik hem heel veel succes.”

Amine Rehmi had een contract tot 2025 met een optie voor nog een jaar bij TOP Oss, maar heeft ervoor gekozen om zijn carrière voort te zetten in Portugal. De club wenst Amine Rehmi veel succes en voorspoed in zijn avontuur bij Rio Ave FC.
Bedankt voor je inzet, Amine!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...