Home > Ambitieus Best Practice Advies wordt sponsor van TOP Oss
NIEUWS
Ambitieus Best Practice Advies wordt sponsor van TOP Oss
12 oktober 2018

TOP Oss heeft een nieuwe sponsor weten te strikken. Best Practice Advies verbindt zich voor het lopende seizoen aan de club en spreekt nu al de intentie uit om de samenwerking te intensiveren.

TOP Oss is trots op de komst van Best Practice. Welkom bij de club!

Via Martin Glas
Eén van de mede aandeelhouders van het Eindhovense management adviesbureau is Martin Glas-directeur Toon van Moorsel. Hij heeft EvertWim van Dijk van Best Practice enthousiast gemaakt. “Toon vertelde over het mooie podium dat TOP Oss biedt. Het bedrijf is continue zichtbaar geweest en heeft op ludieke wijze veel regionale en ook landelijke aandacht gekregen”, vertelt Van Dijk. “We hebben zelf ook een heel goed gevoel bij de club en gaan graag het gesprek aan om meer te gaan doen.”

Een klik
TOP Oss-directeur Peter Bijvelds is uiteraard blij met de komst van Best Practice én het signaal dat afgegeven is. Hij spreekt van een ‘goede klik’. “Het contact met EvertWim is erg prettig en ik heb respect voor de doelstellingen van het bedrijf. Hopelijk kunnen we daar met TOP Oss een positieve bijdrage aan leveren.”

Over Best Practice
Best Practice is gespecialiseerd in bedrijfsovername (koop en verkoop van bedrijven), management begeleiding van ondernemers en hun ondernemingen, bedrijfsfinanciering en interim management. “Met grote betrokkenheid, persoonlijke aandacht en het daadwerkelijk realiseren van doelstellingen willen we bijdragen aan een succesvolle groeikracht”, licht Van Dijk toe.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Programma voorbereiding 2019/2020

De eerste tegenstanders in voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn bekend. TOP Oss oefent onder meer tegen Eredivisionisten Willem II en RKC Waalwijk en de degradanten Excelsior en De...

Tim Keurntjes vertrekt bij TOP Oss

Tim Keurntjes gaat op zoek naar een nieuwe club. De 28-jarige linkspoot vertrekt na een seizoen uit Oss. De Doetinchemmer, die zowel in de verdediging als op het middenveld uit de...