Home > “Als wij uitgaan van onze eigen krachten ben ik ervan overtuigd dat we resultaat kunnen halen.”
NIEUWS
“Als wij uitgaan van onze eigen krachten ben ik ervan overtuigd dat we resultaat kunnen halen.”
19 maart 2021

Na een overwinning tegen FC Dordrecht heeft TOP Oss de aansluiting weer gevonden. Die lijn hoopt de ploeg van Klaas Wels door te zetten in de 4e periode die vanavond van start gaat. De tegenstander van vanavond is wederom niet de minste. De huidige nummer vijf van de competitie komt op bezoek in de naam van N.E.C.

De laatste weken verloor de ploeg van Klaas Wels tegen stuk voor stuk topploegen. Nu werd er gewonnen tegen FC Dordrecht en daar krijgt de ploeg een boost van vertrouwen van, aldus Klaas Wels. “Ik vind dat we vorige week een terechte overwinning hebben geboekt tegen FC Dordrecht, want er was één ploeg die recht had op de drie punten en dat waren wij. Vanaf minuut één stonden we er en hebben we zelf alles afgedwongen. Een overwinning geeft altijd vertrouwen en een goed gevoel. Dat heb ik deze week ook terug gezien op het trainingsveld. Het smaakt naar meer en dat moet dan gebeuren tegen N.E.C.!”

“De 0-2 is een fantastisch uitgespeeld velddoelpunt. Na een gewonnen kopduel van Lorenzo Piqué kan Olivier Rommens het veld oversteken en de pass geven naar Livio Milts die hem fantastisch klaarlegt voor Mart Remans die hem uitstekend binnenschiet.”

Foto’s: Bert van Berkum

Mooie goals

Dat de ploeg van Klaas Wels patent heeft op mooie goals is een understatement. Klaas Wels kan uiteraard ook genieten van de goals die zijn ploeg maakt. “De 0-2 is een fantastisch uitgespeeld velddoelpunt. Na een gewonnen kopduel van Lorenzo Piqué kan Olivier Rommens het veld oversteken en de pass geven naar Livio Milts die hem fantastisch klaarlegt voor Mart Remans die hem uitstekend binnenschiet.” Dennis van der Heijden besliste uiteindelijk het duel met een wereldgoal, waarbij hij de keeper iets te ver voor zijn goal zag staan en daarvan profiteerde. “De 1-3 was inderdaad ook een schitterend doelpunt. Dennis van der Heijden heeft het in huis om onmogelijke ballen te promoveren tot een wereldgoal, daarmee besliste hij het duel ook in ons voordeel!”

4e periode

De laatste periode in de Keuken Kampioen Divisie is aangebroken. De ploeg van Klaas Wels start de 4e periode met een mooi duel tegen N.E.C. “We nemen het op tegen een ploeg die wederom meedoet in de hoogste regionen van de competitie. Het is een ploeg die goed in elkaar steekt en bezig is met een opmars. De Nijmegenaren spelen in een systeem met vijf verdedigers, waarbij de links- en rechtsback mee schuiven naar voren om gevaar te stichten. Met het duo Janga en Tavsan voorop hebben ze veel snelheid en lengte voorin, dat is wel de kracht van NEC. Maar als wij uitgaan van onze eigen krachten ben ik ervan overtuigd dat we resultaat kunnen halen. ” Klaas Wels hoopt in de laatste periode met zijn ploeg alles eruit te halen wat erin zit. “Alles is mogelijk, maar ik bekijk alles van wedstrijd tot wedstrijd en daarin proberen we N.E.C. te verslaan en daarna FC Eindhoven. Zo willen we het rijtje afgaan en op zo’n goed mogelijke positie op de ranglijst eindigen.”

Blessures

Ook in de wedstrijd tegen NEC zullen er weer een zestal aan spelers gemist worden. Sjoerd Overgoor, Lion Kalentjev, Grad Damen, Jarni Koorman, Dean Guezen en Giovanni Büttner zullen het duel missen.

“Dennis van der Heijden besliste uiteindelijk het duel met een wereldgoal.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...