Home > “Als wij ons positiespel goed uitvoeren weet ik zeker dat we tot kansen kunnen komen”
NIEUWS
“Als wij ons positiespel goed uitvoeren weet ik zeker dat we tot kansen kunnen komen”
29 januari 2021

Vorige week hielden we, in een duel waar zeker meer in had gezeten, helaas geen punten over aan de wedstrijd met Excelsior. Nu stoomt Klaas Wels de mannen klaar voor het volgende duel en dat is een mooie affiche! De Ossenaren zullen het op de Vijverberg opnemen tegen De Graafschap.

Excelsior

De ploeg van Klaas Wels verloor afgelopen zaterdag met 1-3 thuis van Excelsior. Het was een wedstrijd waar meer in had gezeten beaamt de trainer. “Ik kijk met een tevreden blik terug op de wedstrijd, we speelden goed positiespel en kwamen tot veel kansen. Helaas wisten we die kansen niet om te zetten in doelpunten en verliezen we uiteindelijk wel de wedstrijd. Ik ben dan ook zeker teleurgesteld over de uitslag, maar dat is wel de realiteit.”

Cas vanavond in actie tegen zijn oude club!

Foto’s: Bert van Berkum

De Graafschap

Er wacht morgen een mooie wedstrijd tegen een sterke tegenstander. “We spelen in een prachtig stadion tegen een ploeg die meevecht om de promotieplekken. Het is een ploeg die over veel voetballend vermogen beschikt. Als je ziet dat De Graafschap een Opoku, van Mieghem en Konings kan laten invallen, dan geeft dat de breedte, de grote en de kracht van de selectie wel goed weer.”

Toch weet de trainer dat er resultaat valt te halen in Doetinchem. “We zullen het morgen gaan opnemen tegen een kwalitatief uitstekende ploeg. Als wij ons positiespel goed uitvoeren weet ik zeker dat we tot kansen kunnen komen. Ook de spelersgroep is ervan overtuigd dat als we morgen ons niveau halen, dat we resultaat kunnen halen.”

Blessures

TOP Oss moet een viertal spelers missen door blessureleed. Giovanni Büttner, Lion Kalentjev, Grad Damen en Brian Vogelzang moeten de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan.

 

KOM OP TOP!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?