Home > “Als wij de derby winnend afsluiten, dan is dit de ultieme beloning na een mooie en pittige week.”
NIEUWS
“Als wij de derby winnend afsluiten, dan is dit de ultieme beloning na een mooie en pittige week.”
28 januari 2022

Het is tijd voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen! In het Frans Heesen Stadion ontvangen we onze grote rivaal FC Den Bosch. Uiteraard gaat Bob Peeters met zijn ploeg de volle 100% geven om de punten in het Osse Kuipje te houden. Ook staat deze wedstrijd centraal vanwege de terugkeer van de supporters. Het is super om jullie weer terug te zien in het stadion en hopelijk kunnen we samen de overwinning vieren!

DERBY DAY!

Foto’s: Bert van Berkum

Twee overwinningen op rij!

De eerste twee wedstrijden van dit drieluik werden winnend afgesloten. Bij een overwinning op FC Den Bosch kunnen we spreken van een perfecte week. “We zijn inderdaad de week goed begonnen. De manier waarop we de punten hebben gepakt stemt mij erg tevreden. Naar mijn mening hebben we twee keer de verdiende drie punten gepakt. Als wij de derby winnend afsluiten, dan is dit de ultieme beloning na een mooie en pittige week.”

Volwassenheid

Aan het begin van het seizoen kregen we regelmatig tegentreffers in de slotfase van de wedstrijd. De laatste twee duels werden op een volwassen manier gewonnen. “De charme van mijn team is dat ze altijd willen voetballen en altijd meer willen, dat is heel goed natuurlijk. Als je kijkt naar puur het resultaat dan moeten we niet altijd blijven voetballen, maar ook soms een wedstrijd doodmaken of een wedstrijd gecontroleerd uitspelen. Dat hebben we de laatste twee wedstrijden uitstekend gedaan.”

De Derby!

Vanaf de eerste dag bij de club wist Bob Peeters al dat de wedstrijd tegen FC Den Bosch de belangrijkste is van het seizoen. Vanavond zal de Belgische hoofdtrainer het voor het eerst opnemen in het eigen Frans Heesen Stadion tegen de rivaal. “Derby’s zijn altijd speciaal! Ik weet dat deze wedstrijd enorm leeft bij iedereen die de club een warm hart toedraagt. Ik hoef mijn team niet te motiveren voor zulke wedstrijden, want je voelt aan alles dat deze wedstrijd heel speciaal is en we willen hem dan ook dolgraag winnend afsluiten.”

Samen met jullie op naar drie punten!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?