Home > AGO Groep wedstrijdsponsor TOP Oss – VVV-Venlo
BUSINESSNIEUWSTOPIC
AGO Groep wedstrijdsponsor TOP Oss – VVV-Venlo
13 december 2023

Niet ver van het Frans Heesen Stadion in het gemoedelijke Schaijk, vindt men het hoofdkantoor van AGO Groep Installatiebedrijven. Het familiebedrijf is een organisatie die TOP Oss al jarenlang een warm hart toedraagt. De club is dan ook blij hen tijdens TOP Oss – VVV-Venlo te mogen verwelkomen als wedstrijdsponsor. Maar wat kan AGO Groep voor u betekenen?

Al tientallen jaren is AGO Groep Installatiebedrijven een begrip in de bouw in het zuiden van Nederland, en daarbuiten. In hun eigen showroom in tegels en sanitair zijn zowel particulieren als bedrijven welkom, en krijgt u een duidelijk beeld van wat zij kunnen leveren onder het genot van een kop thee of koffie. Bovendien is AGO Groep al tientallen jaren specialist in duurzame installaties, ver voordat duurzaamheid een modewoord geworden was. Maar dat is niet alles.

AGO Groep is een totaalinstallateur van werktuigbouwkundige- en gebouw gebonden installaties voor zowel woningbouw als utiliteit. De grotere projecten zijn ondergebracht in AGO Technische Installaties. Ook bevindt zich binnen AGO Groep AGO Totaaltechniek. Dit is de serviceafdeling die naast het oplossen van storingen, ook het onderhoud en technisch beheer van installaties verricht en kleine en middelgrote projecten realiseert. Met AGO Groep Installatiebedrijven beschikt de klant over een aanspreekpunt voor alle specialismen. In zowel kleine als grote projecten onderscheiden zij zich door hun vakkennis, en de korte lijnen binnen de organisatie zorgen ervoor dat u met vragen snel bij de juiste vak persoon uitkomt.

Of het nu gaat om een enorm bedrijfspand of een appartement, bij AGO Groep kunt terecht. De reparatie van een keukenkraan of het onderhoud van een Cv-installatie? AGO Groep pikt het op met de goede service die u verwachten mag. Hun eigen storingsdienst staat immers zeven dagen per week voor alle klanten klaar. Kom gerust eens langs voor een afspraak in de showroom, en laat u op de hoogte brengen van alles wat zij voor u kunnen doen!

www.ago-groep.nl 

 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...