Home > Informatie kaartverkoop AFC – TOP Oss
<div class="categorie">NIEUWS</div><!-- [et_pb_line_break_holder] --><div class="titel">Informatie kaartverkoop AFC – TOP Oss<br></div><!-- [et_pb_line_break_holder] --><div class="datum">28 oktober 2018</div><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Het bekeravontuur krijgt een vervolg in Amsterdam. Aanstaande dinsdag (30/10) spelen we om 19.00 uur tegen AFC. De wedstrijd in de tweede ronde van de KNVB-beker wordt gespeeld in het Olympisch Stadion van Amsterdam.

Een historische plek. Hier zijn in het verleden mooie en memorabele wedstrijden door DWS, Blauw Wit, Ajax en het Nederlands Elftal afgewerkt. En door AFC; nu hoogvlieger in de Tweede divisie.

Kaarten
Tickets zijn bij de ingang verkrijgbaar. Volwassenen betalen 10 euro. Jeugd tot en met 16 jaar en 65-plussers de helft daarvan: 5 euro.

De ingang en kaartverkoop is aan de achterzijde van het Olympisch Stadion. Onder de Eretribune bij vak 28. Alleen de Eretribune zal voor publiek in gebruik zijn.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...