Home > AANVALLER PATRICK N’KOYI KOMT NAAR OSS
NIEUWS
AANVALLER PATRICK N’KOYI KOMT NAAR OSS
26 juni 2018

Patrick N’Koyi speelt komend seizoen in het rood-wit van TOP Oss. De 28-jarige spits met Congolese roots tekent een contract voor één jaar met optie voor een extra jaargang.

Behoorlijk moyenne
N’Koyi heeft zijn sporen in de Jupiler League al verdiend. De sterke en atletische aanvaller speelde 138 wedstrijden voor FC Eindhoven, Fortuna Sittard en MVV Maastricht en wist daarin 58 keer het net te vinden. Tijdens zijn avonturen in Schotland (bij Dundee United) en Roemenië (bij Petrolul Ploieşti en Rapid Boekarest) was hij minder succesvol dan in zijn ‘eigen’ Nederland.

Kletst erop
“We kennen hem goed en hebben louter goede referenties vanuit ons netwerk over Patrick ontvangen. Uiteraard ook van mensen die met hem gewerkt of met hem gespeeld hebben”, reageert directeur Peter Bijvelds op zijn komst. “Hij heeft bewezen dat-ie goals kan maken, is topfit gebleken en heeft een niet aflatende inzet. Ofwel; hij kletst erop. Daar houden we in Oss wel van.”

Ambitieus
N’Koyi komt donderdagavond naar de club om zijn contract te tekenen. Hij heeft zin in het nieuwe seizoen. “Ik ken een aantal jongens en heb er vertrouwen in dat er aan een mooi team wordt gebouwd”, reageert de kersverse aanwinst. “De club is ambitieus en ik ben dat ook. Hopelijk kunnen we onze doelen op het veld waarmaken. We zullen tegenstanders in elk geval met de kin omhoog en de borst vooruit ontvangen.”

WELKOM PATRICK!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...